20130907-BK6407

U gaat een auto kopen, heeft laatst een auto gekocht of u wilt uw auto verkopen?

Tijdens een zeer uitgebreide keuring wordt de auto op de volgende punten uitgebreid getest en beoordeeld:

huidige technische staat

onderhouds-, schade-, en kilometerhistorie

 

Om een goede indruk van het voertuig te krijgen is de keurmeester ca. 2,5 uur bezig. Hierbij wordt ook een proefrit gemaakt, het storingsgeheugen uitgelezen en het NAP geraadpleegd. Alle gevonden gebreken, beschadigingen en slijtage worden met meetwaarden in een overzichtelijk rapport samengevat.

Voor wie is een aankoop keuring interessant?

U gaat een auto kopen

Vooral personen die op het punt staan om een occasion te kopen, hebben in de praktijk altijd baat bij de uitvoer van een aankoop keuring. Wanneer de keuring voor de aanschaf wordt uitgevoerd weet de koper exact de toestand van de auto. Eventueel gevonden gebreken kunnen in overleg met de verkoper eerst verholpen worden, of kunnen als argument in de prijsonderhandeling meegenomen worden. Blijken er geen gebreken aan de auto te zijn, dan kan men de auto met een gerust hart kopen wat heel wat spanning wegneemt. De informatie kan ook genoeg zekerheid geven om eventuele garantie af te laten kopen door een lager aanschafprijs. Onze ervaring met de aankoop keuring leert ons dat in 100% van de gevallen de opdrachtgever van de keuring met de keuring meer geld heeft bespaard, dan dat de keuring kost.

U heeft pas een auto gekocht?

Heeft u een auto met garantie gekocht, dan kunt u deze garantie optimaal benutten met de aankoop keuring. Als er tijdens de aankoop keuring gebreken geconstateerd worden die onder de garantie vallen, kunt u deze nog in de garantieperiode gratis laten verhelpen.

Heeft u een auto zonder garantie gekocht, maar u heeft het gevoel dat de auto niet voldoet aan de voorstelling die de verkoper heeft gegeven, kunt u middels een aankoop rapport de vinger op de zere plek leggen. Het rapport ondersteund u dan ook verder in het proces om eventuele geschillen met de verkoper in uw voordeel te laten beslissen.

U wilt uw auto verkopen

Met een aankoop keuringsrapport in de hand, weet de potentiële koper exact wat u verkoopt. U hoeft zelf de auto niet aan te prijzen, maar dat doet het rapport. Omdat er geen onzekerheden zijn voor de koper, kunt u uw auto voor een hogere prijs verkopen.

Hoe kan ik een aankoop keuring uit laten voeren?

Aankoop keuringen worden enkel op afspraak uitgevoerd. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken, T (0548) 616 999.