20130907-BK6644

AKN is een typisch familiebedrijf wat synoniem staat voor eerlijke APK keuringen.

Neutraal voert bij ons de boventoon, dat houdt in dat wij objectief, klantvriendelijk zonder belangenverstrengeling keuren, zodat u als autobezitter verzekerd bent van een onafhankelijke uitgevoerde keuring.

Onze manier van werken zorgt ervoor dat u niet hoeft te twijfelen aan het resultaat van de keuring.

Waar voor veel bedrijven de APK een bijkomstigheid is, profileert AKN zich als APK specialist pur sang.

Alles binnen het bedrijf is erop gericht om de APK keuring zo effectief mogelijk te laten verlopen met als resultaat korte wachttijden, ondanks dat men zonder afspraak terecht kan.

APK zonder afspraak, daarom gaat ‘klaar terwijl u wacht’ niet altijd op. Wie het eerst komt is het eerst aan de beurt.

Wanneer er punten zijn waardoor de auto niet goedgekeurd kan worden heeft u als klant de vrijheid om de reparaties zelf te regelen of op eigen verzoek door ons te laten uitvoeren.

Binnen 8 dagen is de herkeuring gratis!

Wij keuren ook voor garages zonder APK bevoegdheid.

AKN laat zich ook steekproefsgewijs controleren als ze een auto afkeuren. Een onterechte afkeur betekent dan net als een onterechte goedkeur, dat het bedrijf strafpunten krijgt. Teveel strafpunten betekent een intrekking van de APK bevoegdheid.

Daarom moeten de APK regels voor iedere auto, elk merk en type, exact gevolgt worden. Dit vraagt om grote gedetailleerde kennis van regelgeving. Hierdoor behoort eigenaar en keurmeester Jan Laarman met ruim 40 jaar in de autobranche tot de meest ervaren van Nederland.

De bedrijfsactiviteiten zijn door de ruime ervaring vrijwel gelijk uitgegroeid tot een volwaardige garage, waardoor u – buiten neutrale APK - ook bij ons de vrijheid heeft op afspraak aankoop keuringen, diverse reparaties, onderhoudsbeurten en airco service uit te laten voeren.

Voor nieuwe banden, balanceren en het omwisselen van uw zomer- en winterbanden kunt u bij ons tevens terecht.

Naast uw auto, bedrijfsauto of oldtimer is uw caravan, camper of aanhangwagen ook bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen voor de keurmeester, maar ook voor onze klanten innoveren wij onze dienstverlening continu.

Zo beschikken wij over een aantal leenfietsen waarvan tijdens de keuring gratis gebruik kan worden gemaakt. Voor alle klanten is er gratis koffie. Tevens vindt u in de wachtruimte een breed scala aan magazines.

Als u daar op prijs stelt krijgt u ruim voor iedere APK vervaldatum een herinnering van ons. Wanneer u niet op de keuring wacht kunt u uw mobiele nummer achterlaten. Op het moment dat de auto weer opgehaald kan worden, krijgt u bericht van ons.

 
  APK zonder afspraak

  Klaar terwijl u wacht

  Herkeuring binnen 8 dagen gratis

  Gratis koffie