20130907-BK6574

Uw caravan of camper staat vaak lange tijd stil voordat hij een lange reis moet maken. Niets kan de vakantie zo verpesten als op weg naar de vakantiebestemming met pech komen te staan. Om dit te voorkomen heeft Auto Keuring Nijverdal de CaravanCheck in het leven geroepen; een controle die zich vooral richt op de reisvaardigheid van uw caravan of camper. De CaravanCheck beperkt zich tot enkelassige caravans.

NIET  TE  UITGEBREID, DUS NIET TE DUUR 

U wilt weten of u zonder problemen uw reisbestemming en tenslotte uw eigen huis weer kunt bereiken. U zit niet te wachten op een dure keuring waarbij alle aspecten van de caravan aan bod komen, waarvan u het meeste zelf ook wel kunt zien. De controle concentreert zich op de reisvaardigheid van uw caravan of camper.

Tijdens de keuring ligt de nadruk op het onderstel, de remmen, de koppeling, de verlichting en de gasinstallatie. Mochten er aanbevolen actiepunten uit de controle blijken, dan kunt u zelf kiezen hoe en door wie u deze op laat lossen.

EXTRA SERVICE

Het smeren van de verschillende smeerpunten van uw caravan en het invetten van de uitdraaisteunen is ook opgenomen in de CaravanCheck. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat u, wanneer onze keurmeester geen mankementen vinden, al direct helemaal klaar bent voor uw vakantie.

NEUTRAAL DUS OBJECTIEF 

Net als bij APK, is ook de CaravanCheck volledig onafhankelijk, wij voeren enkel vrijblijvende reparaties uit. U bent dus verzekerd van een eerlijk resultaat omdat wij geen baat hebben bij het opschrijven van afkeurpunten.

AFSPRAAK MAKEN 

De CaravanCheck wordt enkel op afspraak uitgevoerd. U kunt hiervoor telefonisch telefonisch een afspraak maken, T (0548) 616 999.